Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μπισκότα κανέλας

 
ΥΛΙΚΑ
  • 335γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 110γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 185γρ. βούτυρο ανάλατο (κρύο κομμένο σε κύβους)
  • 3 κρόκους αυγών
  • 1 βανίλια
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κανέλα, το αλεύρι και την ζάχαρη μέχρι να ενωθούν έπειτα προσθέτετε τα αυγά, το βούτυρο και τη βανίλια και ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με κουπάτ τα μπισκότα σε σχέδια που θέλουμε.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου 15 με 20 λεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου