Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ζουμερό Κέικ Λεμονιού

ΥΛΙΚΑ
  • 2 λεμόνια
  • 175 γρ. βούτυρο 
  • 350 γρ. ζάχαρη 
  • 3 αυγά
  • 90 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη κουβερτούρα
  • 2 κουτ. μπέικιν


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 30 λεπτά τα λεμόνια σε ένα κατσαρολάκι. Τα πολτοποιούμε και προσθέτουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά και το αμύγδαλο.
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
Βάζουμε σε αντικολητική φόρμα, που έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε στους 160o C για μία ώρα (60').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου